Sorry, de pagina of het artikel die je zoekt kan niet gevonden worden

Het kan zijn dat deze helemaal niet meer leverbaar is of dat wij hebben besloten deze niet meer (standaard) in onze collectie op te nemen. Voor de meeste artikelen kunnen wij een passend alternatief bieden. Kom je er niet uit, neem dan contact met ons op.

Als goedmakertje krijg je van ons alvast een speciale “404” kortingscode: 40434659870. Als je deze code invoert bij je bestelling ontvang je automatisch 5% korting.

ga naar de homepagina

recent verwijderde producten uit onze webshop

Ben je op zoek naar de Zehnder Nova (horizontale of verticale) radiator? Deze is helaas niet meer leverbaar. Zehnder heeft deze radiator uit haar assortiment gehaald. De opvolger van deze radiator is de Zehnder Roda (horizontale of verticale) radiator.

naar de Zehnder Roda verticale radiator naar de Zehnder Roda Horizontale radiator

De horizontale en verticale Brugman Piano Centric en de Centric Line radiatoren staan niet meer standaard in ons webshop assortiment. Voor de Piano Centric is de Henrad Everest Plan Eco en voor de Centric Line is de Henrad Everest Line Eco een aantrekkelijk alternatief. Voor de verticale varianten zijn dat de Henrad Alto Plan en de Henrad Alto Line.

Naar de Henrad Everest Plan Eco Naar de Henrad Everest Line Eco Naar de Henrad Alto (Plan/Line)

Vloerverwarming en aanverwante artikelen hebben wij niet langer standaard in ons webshop-assortiment opgenomen.

Wist je dat in veel gevallen een verwarmingsinstallatie met behulp van vloerinbouw radiatoren (of convectorputten) een nagenoeg identiek comfort geeft en daarnaast een aantal belangrijke voordelen kent?

naar de convectorputten

populaire producten

waarom voor ons kiezen?