Ben je op zoek naar voordelige radiatoren van het merk Brugman?

Brugman is een kwaliteitsmerk voor paneelradiatoren en behoort tot de absolute top in haar segment. Brugman ontwikkelt en produceert oplossingen voor een comfortabel binnenklimaat. Dit door een sterke focus op de individuele behoeften van de eindklant. Wij leveren een ruim assortiment Brugman radiatoren radiatoren tegen de scherpste prijzen in de markt! Om het extra gemakkelijk voor je te maken bieden wij daarnaast ook voordelige en complete radiator installatiepakketten aan. Op die manier ben je in een keer klaar om jouw nieuwe radiator snel en eenvoudig aan te kunnen sluiten. Heb je hulp nodig bij het selecteren van de juiste radiator of appendage, neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder!

Horizontale & Verticale radiatoren

Overige artikelen

In onze webshop hebben wij alleen de meest verkochte en populaire radiatoren en appendages opgenomen, maar we kunnen alle Brugman artikelen leveren tegen zeer scherpe prijzen. Zit de radiator die jij zoekt er niet tussen?

Zoek jij bijvoorbeeld radiatoren uit de Centric, Casual, of de Mini collectie? Stuur ons dan een mail met daarin de radiator of het artikel dat jij zoekt (het liefst inclusief de bijbehorende artikelcode – deze kun je vinden op de website van Brugman) en je ontvangt van ons zo snel mogelijk geheel vrijblijvend een prijsopgave.

 

over deze fabrikant

BRUGMAN is een merk van de fabrikant Vasco Group (ook bekend van de merken Vasco en Superia). Vasco is een toonaangevende producent van designradiatoren, ventilatie, vloerverwarming en koeling en is marktleider in badkamerradiatoren in Benelux.