henrad radiatoren overzicht

Ben je op zoek naar voordelige radiatoren van het merk Henrad?

Henrad staat synoniem voor radiatoren van hoogwaardige kwaliteit en met een uitzonderlijk fraai design. Daarnaast behoren deze radiatoren tot de meest energiezuinige radiatoren in de markt. Wij leveren een ruim assortiment paneelradiatoren, design radiatoren, badkamer radiatoren en appendages tegen de scherpste prijzen in de markt! Om het extra gemakkelijk voor je te maken bieden wij daarnaast ook voordelige en complete radiator installatiepakketten aan. Op die manier ben je in een keer klaar om jouw nieuwe radiator snel en eenvoudig aan te kunnen sluiten. Heb je hulp nodig bij het selecteren van de juiste radiator of appendage, neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder!

Horizontale radiatoren

verticale & badkamer radiatoren

handdoek beugels

Overige artikelen

In onze webshop hebben wij alleen de meest verkochte en populaire radiatoren en appendages opgenomen, maar we kunnen alle Henrad artikelen leveren tegen zeer scherpe prijzen. Zit de radiator of appendage die jij zoekt er niet tussen?

Zoek jij bijvoorbeeld een Hygiene ECO, Everest Slim ECO, Alto Swing, Alto Tango, Alto Slim, Verona Vertical, Venice, Arno Single, Arno Double, ECO Galva, Hygiene ECO Galva, Vertical Galva of een Aphrodite? Stuur ons dan een mail met daarin de radiator of het artikel dat jij zoekt (het liefst inclusief de bijbehorende artikelcode – deze kun je vinden op de website van Henrad) en je ontvangt van ons zo snel mogelijk geheel vrijblijvend een prijsopgave.

over deze fabrikant

HENRAD is een merk van de fabrikant Caradon (ook bekend van het merk Stelrad). Caradon is een grote speler binnen de Europese verwarmingsbranche en was één van de eerste fabrikanten die designradiatoren op de markt bracht. In Nederland is Caradon een van de grootste speler op het gebied van verwarmingstechniek.