Radiatoren met kleur- of materiaalkeuze

Steeds vaker krijgen wij de vraag of het ook mogelijk is om een radiator op kleur te bestellen of met een speciale coating voor gebruik in vochtige ruimten. Gelukkig kan dat bij heel veel leveranciers gewoon. Er zijn 3 mogelijkheden:

Een zwarte of (antraciet)grijze radiator

Zwarte of grijs/antraciet gekleurde interieurelementen zijn zo populair tegenwoordig dat veel fabrikanten deze inmiddels als basis of alternatieve kleur aanbieden in hun reguliere assortiment. Op die manier kun jij deze stijl strakke stijl perfect doorvoeren in jouw huis.

Ik zoek een radiator die ik kan bestellen in de kleur van mijn keuze

Het is soms ook mogelijk om de kleur van jouw radiator zelf uit te kiezen. Je hebt dan keuze uit een groot aantal kleurmogelijkheden die de fabrikant aanbiedt. Als je een radiator op kleur wilt bestellen moet je altijd even contact met ons opnemen om jouw gewenste kleur door te geven, de meerprijs staat wel meestal gewoon vermeld in onze webshop. NB: Hou er wel rekening mee dat de levertijd van deze radiatoren iets langer is dan gemiddeld en er vaak een meerprijs aan verbonden is.

Ik zoek een radiator die extra roestbestendig is

De meeste radiatoren zijn standaard erg goed gelakt en daarom al beschermd tegen corrosie. Maar tegenwoordig zijn er steeds meer radiatoren gemaakt van specifieke roestbestendige materialen zoals aluminium of RVS. Of ze zijn voorzien van een speciale coating die roestvorming tegen gaat (bijv. verzinken van het materiaal). Hierdoor zijn deze radiatoren bij uitstek geschikt voor gebruik in (zeer) natte ruimtes zoals de badkamer. Daarnaast vinden veel mensen bijv. RVS ook een hele mooie luxe uitstraling hebben en hebben aluminium radiator ook het grote voordeel dat ze ca. 30% lichter zijn in gewicht. NB: aluminium radiatoren zijn niet geschikt voor gebruik bij stadsverwarming.

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *