jaga radiatoren overzicht

Ben je op zoek naar voordelige radiatoren van het merk Jaga?

Jaga is toonaangevend als het gaat om energiezuinige radiatoren op basis van convectie technologie. Wij bieden een ruime collectie convector radiatoren aan tegen de scherpste prijzen in de markt! Om het extra gemakkelijk voor je te maken bieden wij daarnaast ook voordelige en complete radiator installatiepakketten aan. Op die manier ben je in een keer klaar om jouw nieuwe radiator snel en eenvoudig aan te kunnen sluiten. Heb je hulp nodig bij het selecteren van de juiste radiator of appendage, neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder!

Ventilo convectoren

Hybride radiatoren

Horizontale radiatoren

Verticale radiatoren

Convectorputten

Appendages

Overige artikelen

In onze webshop hebben wij alleen de meest verkochte en populaire Jaga radiatoren en appendages opgenomen, maar we kunnen alle artikelen leveren tegen zeer scherpe prijzen. Zit de radiator of appendage die jij zoekt er niet tussen?

Zoek jij bijvoorbeeld een Play, Oxygen 2Sani Basic, Sani Ronda of Sani Electric? Stuur ons dan een mail met daarin de radiator of het artikel dat jij zoekt (het liefst inclusief de bijbehorende artikelcode – deze kun je vinden op de website van Jaga) en je ontvangt van ons zo snel mogelijk geheel vrijblijvend een prijsopgave.

over de fabrikant

Al ruim 50 jaar levert JAGA nieuwe concepten en producten binnen de verwarmingswereld. Daarbij wordt niet alleen vanuit technisch oogpunt geredeneerd, ook de esthetische waarde van producten staan hoog in het vaandel. Met 500 medewerkers zijn ze actief in meer dan 40 landen en daarmee een van de grootste fabrikanten op het gebied van radiatoren en overige producten voor klimaatbeheersing.