Ben je op zoek naar voordelige radiatoren van het merk Masterwatt?

Masterwatt is dé specialist op het gebied van elektrisch verwarmen. Masterwatt levert een zeer breed assortiment op het gebied van elektrische verwarming en het bereiden van warm tapwater. Alle elektrische verwarmingssystemen hebben standaard een mooi design, hoge kwaliteit en zijn voorzien van een uitgebreide regeling. Masterwatt radiatoren zijn duurzaam en energie-efficiënt. Heb je hulp nodig bij het selecteren van de juiste radiator of appendage, neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder!

Horizontale radiatoren

Verticale radiatoren

badkamer radiatoren

Appendages

Overige artikelen

In onze webshop hebben wij alleen de meest verkochte en populaire Masterwatt radiatoren en appendages opgenomen, maar we kunnen alle Masterwatt artikelen leveren tegen zeer scherpe prijzen. Zit de radiator of appendage die jij zoekt er niet tussen?

Zoek jij bijvoorbeeld een Vixis, Boy of Solida? Stuur ons dan een mail met daarin de radiator of het artikel dat jij zoekt (het liefst inclusief de bijbehorende artikelcode – deze kun je vinden op de website van Masterwatt) en je ontvangt van ons zo snel mogelijk geheel vrijblijvend een prijsopgave.

over de fabrikant

Masterwatt is opgericht in 2016. Masterwatt’s doelstelling is de installateur het beste te helpen met vraagstukken met betrekking tot elektrisch verwarmen. Masterwatt wil iedereen laten ervaren hoe comfortabel elektrische warmte is door de gehele woning. Of het nu gaat om elektrische radiatoren in de woonkamer of badkamer, infraroodverwarming of vloerverwarming. Masterwatt maakt het mogelijk al deze producten te combineren, voor een klimaat neutraler en gezondere toekomst.