Wie zijn wij?

Ons doel is om een zo compleet mogelijk aanbod aan radiatoren en appendages te kunnen leveren tegen de beste voorwaarden in de markt.

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van technische inkoop en verkoop zijn wij in staat om voor jou de beste prijzen te onderhandelen bij diverse technische groothandels en fabrikanten.

Wij leveren rechtstreeks vanuit deze leveranciers via zgn. “drop shipment”. Hierdoor garanderen wij de beste prijzen omdat wij geen dure overheadkosten m.b.t voorraadbeheer (magazijn(-beheer), in-/opslag, administratie, etc.) in rekening hoeven te brengen bij jou als klant.

Onze voordelen op een rij!

  • Door onze schaalvoordelen en lage overheadkosten kunnen wij scherpere prijzen bieden dan de meeste concurrerende (web)winkels in radiatoren en appendages.
  • Wij bieden 100% volledige fabrieksgarantie. Deze (wettelijke) garantie houdt in dat een product in goede staat moet verkeren en bij normaal gebruik naar behoren moet functioneren. In het geval van radiatoren loopt dat van minimaal 5 tot maar liefst 15 jaar!
  • Wij bieden een zeer breed assortiment radiatoren en appendages in alle prijs segmenten. Van alle bekende A-merken tot hoogwaardige huismerken van diverse groothandels en leveranciers.