vasco radiatoren overzicht

Ben je op zoek naar voordelige radiatoren van het merk Vasco?

Vasco is marktleider in badkamerradiatoren en topproducent van designradiatoren in Europa. Wij bieden een ruime collectie paneelradiatoren, designradiatoren, badkamer radiatoren en elektrische radiatoren aan tegen de scherpste prijzen in de markt! Vasco levert ook radiatoren onder de merken Brugman en Superia. Om het extra gemakkelijk voor je te maken bieden wij daarnaast ook voordelige en complete radiator installatiepakketten aan. Op die manier ben je in een keer klaar om jouw nieuwe radiator snel en eenvoudig aan te kunnen sluiten. Heb je hulp nodig bij het selecteren van de juiste radiator of appendage, neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder!

Horizontale radiatoren

Verticale radiatoren

badkamer radiatoren

Appendages

Overige artikelen

In onze webshop hebben wij alleen de meest verkochte en populaire Vasco radiatoren en appendages opgenomen, maar we kunnen alle Vasco artikelen leveren tegen zeer scherpe prijzen. Zit de radiator of appendage die jij zoekt er niet tussen?

Zoek jij bijvoorbeeld een Mono, Alu-Zen of Beams? Of ben je op zoek naar een Arche, Malva of Tulipa? Misschien zoek je een Prado, Veronica, Viola, Zana? Of een Primula of Ritmo? Stuur ons dan een mail met daarin de radiator of het artikel dat jij zoekt (het liefst inclusief de bijbehorende artikelcode – deze kun je vinden op de website van Vasco) en je ontvangt van ons zo snel mogelijk geheel vrijblijvend een prijsopgave.

over de fabrikant

VASCO behoort tot Vasco Group. Deze groep biedt een uitgebreid assortiment kwalitatief hoogstaande verwarmings- en ventilatieoplossingen aan onder diverse merken, ook Brugman en Superia). Met spitsvondige technologie en een doordachte eigentijdse vormgeving creëeren zij innovatieve radiatoren die zich naadloos integreren in elk interieur. Deze radiatoren hebben regelmatig gerenommeerde internationale designprijzen in de wacht mogen slepen.