zehnter radiatoren overzicht

Ben je op zoek naar voordelige radiatoren van het merk Zehnder?

Zehnder radiatoren combineren fraai design met veel aandacht voor innovatie en zuinig energieverbruik. Wij bieden een ruime collectie paneelradiatoren, designradiatoren, badkamer radiatoren en elektrische radiatoren aan tegen de scherpste prijzen in de markt! Zehnder is gespecialiseerd in product- en totaaloplossingen die energieneutraal wonen en werken mogelijk maken; volgens de eisen van vandaag en morgen. Heb je hulp nodig bij het selecteren van de juiste radiator of appendage, neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder!

Horizontale radiatoren

Verticale radiatoren

badkamer radiatoren

Appendages

Overige artikelen

In onze webshop hebben wij alleen de meest verkochte en populaire Zehnder radiatoren en appendages opgenomen, maar we kunnen alle artikelen leveren tegen zeer scherpe prijzen. Zit de radiator of appendage die jij zoekt er niet tussen?

Zoek jij bijvoorbeeld een Excelsior, Metropolitan, Radiapanel of een Forma Spa? Of zoek jij een Nobis, Ribbon of een Roda Spa? Misschien een Vitalo Spa of een Zeno? Stuur ons dan een mail met daarin de radiator of het artikel dat jij zoekt (het liefst inclusief de bijbehorende artikelcode – deze kun je vinden op de website van Zehnder) en je ontvangt van ons zo snel mogelijk geheel vrijblijvend een prijsopgave.

over deze fabrikant

ZEHNDER Group Nederland houdt zich sinds jaar en dag intensief en succesvol bezig met uitgekiende oplossingen voor het binnenklimaat. Van productspecialist en leverancier van ventilatie -sinds 1937 onder de naam J.E. StorkAir en vanaf 2015 onder de naam Zehnder Group Nederland is vandaag de dag uitgegroeid tot veelzijdig partner voor het totale binnenklimaat. U treft een breed en overzichtelijk assortiment aan op het gebied van verwarming, koeling, ventilatie en filtering.