Ben je op zoek naar voordelige radiatoren van het merk DRL?

DRL radiatoren is eind jaren ’90 opgericht. De producten die DRL Products levert zijn voornamelijk gelieerd aan radiatoren. DRL biedt voor iedere ruimte een geschikt model. DRL Products is marktleider op het gebied van elektrische radiatoren met een zeer ruim assortiment en ruime expertise in dit specifieke segment. Om het extra gemakkelijk voor je te maken bieden wij daarnaast ook voordelige en complete radiator installatiepakketten aan. Op die manier ben je in een keer klaar om jouw nieuwe radiator snel en eenvoudig aan te kunnen sluiten. Heb je hulp nodig bij het selecteren van de juiste radiator of appendage, neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder!

Horizontale radiatoren

Verticale radiatoren

badkamer radiatoren

Appendages

Overige artikelen

In onze webshop hebben wij alleen de meest verkochte en populaire DRL radiatoren en appendages opgenomen, maar we kunnen alle DRL artikelen leveren tegen zeer scherpe prijzen. Zit de radiator of appendage die jij zoekt er niet tussen?

Zoek jij bijvoorbeeld een Gloria 22, E-Comfort Noxx of E-Comfort Zion? Of ben je op zoek naar een Hand, Movie, Laura RVS of Alessandra RVS? Misschien zoek je een Ekos Plus, Multicolom, Kelly, Arianna? Of een Rosy-Max of Alice? Stuur ons dan een mail met daarin de radiator of het artikel dat jij zoekt (het liefst inclusief de bijbehorende artikelcode – deze kun je vinden op de website van DRL) en je ontvangt van ons zo snel mogelijk geheel vrijblijvend een prijsopgave.

over de fabrikant

DRL Products is eind jaren ’90 opgericht, DRL Products heeft inmiddels daadwerkelijk naam gevestigd binnen de installatiesector. En dat is geen wonder: DRL Products doet het zoals de installatiemarkt het graag ziet en wil hebben. Alles wat ze doen, gebeurt in nauwe samenspraak met de adviseur, architect, installateur en groothandel. DRL-Products bv is exclusief distributeur voor het merk CORDIVARI DESIGN® in Nederland. Het toepassen van verrassende productietechnieken zijn in de combinatie met roestvrijstaal en de sublieme afwerking kenmerkend voor CORDIVARI DESIGN®.